Casall bjöd in till #Timetowow med RockingFit

Nu när träningsvärken börjat lägga sig (lite) måste även jag skriva om denna superhärliga eftermiddag som så många fick uppleva igår på Nordic Wellness på Garnisonen igår.

Casall som under den senaste månaden gått in med 100% på #timetowow kampanjen med Hannah Andersson som frontfigur och igår bjöd de in till träning och inspirationsföreläsning tillsammans med Johanna Andersson och Lyndelle Palmer Clarke som tillsammans står bakom konceptet Rocking Fit som vi fick ta del av idag.

Det är ett 12 veckors koncept som förhoppningsvis skall bli en del av ditt liv därefter, ett helhetstänk där body mind soul tänket går rakt igenom. Jag kan vara lite skeptisk till alltför spirituella saker men gillar tänket här, lite lagom djupt tycker jag och är lite sugen på att haka på och testa detta!

20140303-221659.jpg
timetowow casall

Terese och jag gick all in i övningarna. Det var mycket skratt blandat med sammanbitna miner under passet som återigen bevisar att man inte behöver en massa utrustning för att trötta ut sig rejält! Se bara på hur svettig jag är, detta är ca 15 minuter in i passet:)

Efter det fantastiskt svettframkallande passet som var en kombination av rörlighet, styrka och kondition fick vi även möjligheten att få lyssna på ytterligare en härlig person, Cecilia Duberg som pratade om positivt vs negativt. Att vi som människor ofta ser till det negativa istället för att se det positiva i saker, allt har något gott i sig och det gäller att hitta det och utveckla det.

Att varje dag ge sig själv en dos positivitet genom att tänka ut TRE POSITIVA saker DU gjort idag, det tar inte så lång tid men du får reflektera över saker du inte tänkt på tidigare och kanske, kanske ser du sidor hos andra, dig själv eller i situationer du inte sett tidigare. Ganska självklart på pappret – desto svårare i praktiken.

20140303-221706.jpg

Det var två intensiva timmar, som mer kändes som en heldag med allt som fick sög i oss. Tack Sara och Casallgänget för inbjudan till en energirik och tankeväckande eftermiddag!

timetowow casall 2
Här är hela gänget samlat efter passet (bilder egna och lånade från minialthini.se då jag hade fullt upp med att träna;))

Annonser

Ett svar till “Casall bjöd in till #Timetowow med RockingFit”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s