Löpcoach

Igår gjorde jag något som jag velat göra en längre tid men som inte blivit av av olika anledningar (främst avsaknad av tid och krock med annat) – jag anmälde mig till Steg 1 i löpcoachutbildningen som Urban Tribes (Running Sweden) och PT-School håller i. Det är en 2 dagarsutbildning som kombinerar teori och praktik på ett bra sätt – i alla fall det jag läst på innan anmälan.

Jag gör detta då jag vill utvecklas och lära mig mer – kunna dela med mig av det jag redan kan, men med mer teori och förståelse bakom. Stor del läggs även på ledarrollen, något som är superviktigt tycker jag, för hur duktig du än är kommer du inte långt om du inte kan förmedla dina kunskaper på rätt sätt. Jag jobbar mycket med att visa och förklara saker på ett enkelt och pedagogiskt sätt när jag håller i mina skidlektioner så mycket av det kommer jag att kunna tillämpa under denna utbildning gissar jag.

Steg 2 finns också och om ettan blir en succé hos mig kommer den garanterat att gås längre fram.

24-25 april är det dags och jag längtar redan!

DSC_0645 (2)
Här ska springas!

Annonser

3 svar till “Löpcoach”

    1. Ja, det finns ju lpargrupper men jag har nog tnkt att kra i egen regi fr att kunna styra ver tiden man lgger ner sjlv och inte binda mig p fasta tider mer n vad jag gr nu med spinningen:) En latte ngn dag lter som en dejt! Kram

      Date: Tue, 4 Mar 2014 10:03:39 +0000 To: linda.k.wikstrom@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s