Cykla ute

En normal vecka tillbringar jag minst 2 timmar i spinningsalen på Friskis. Oftast blir det 3 då jag hoppar in och vikarierar eller cyklar själv på annans pass.

Från och med nu kommer jag även att cykla mer ute. Igår blev det klart att jag ska cykla mitt första cykellopp om 2,5 månad och några veckor senare är det dags för lopp nummer 2.

Gran Fondo Stockholm blir det första loppet, 60 km landsväg i norra delarna av Stockholm och lopp nummer två blir Tjejvättern.

Jag har aldrig cyklat lopp förut och ser med skräckblandad förtjusning fram emot detta. Ni kommer att få veta mer framöver – framför allt det första loppet blir ett riktigt kul event!

granfondostockholm

Cykelfrågan är smått olöst fortfarande – jag har en mountainbike med tunnare däck på som jag cyklar med sommartid på mina pass men är grymt sugen på att försöka ordna fram/låna en racer inför loppen. Det skulle gå betydligt snabbare om inte annat!

Cyklar du?

Annonser

Ett svar till “Cykla ute”

  1. Jag har alltid gillat och cykla och cyklade väldigt mycket som barn. Älskar spinning, men har dock inte kört det på några år eftersom jag inte tränar på något gym. Däremot kör jag ditt spinningpass som du la upp till mig=) Toppenkul! Jag köpte mig i höstas en scott som har lite tjockare däck men ändå är för landsvägskörning. Min tanke är ju inte att tävla med den utan även ha den som ”vardagscykel/motionscykel. Men i vår blir det Hissingen Runt 5 mil som en del av min Göteborgsklassiker.
    Ska bli kul att följa dina lopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s