Äntligen fredag och ett viktigt uppdrag!

Och så blev det fredag igen – veckorna går så fort, lite för fort för att det ska kännas ok jobbmässigt, men jag stressar inte. Inget blir bra av det, det vet jag. Jag tar ett djupt andetag och tänker ”en sak i taget – då blir allt bra”, vilket det också blir, i 99% av fallen!

Dagen startade redan vid 5, med en förhoppning om tidigare hemgång från kontoret.

Första arbetspasset kördes på pendeln, jag behöver få ihop ett nytt, lite lättare spinningpass till söndag då jag har ett lite speciellt uppdrag på Friskis.

Friskis samarbetar med en stiftelse som heter En Frisk Generation som erbjuder barn/ungdomar i olika åldrar möjligheten att få testa på olika aktiviteter och idrotter, tillsammans med sina föräldrar med målet att skapa möjligheter för ett friskt och hälsosamt liv. Haninge är en av de kommuner där Stiftelsen är aktiv och på söndag morgon skall deltagarna besöka Friskis och testa delar av vårt utbud under en timmes tid.

Min uppgift blir att köra ett spinningpass tillsammans med föräldrarna, något som ska bli jättekul! Jag har ingen aning hur många de är, om någon av dem överhuvudtaget har cyklat på en spinningcykel tidigare, eller vad deras träningsbakgrund är – en utmaning helt enkelt – både vad det gäller att skapa ett pass som ska passa alla nivåer men också i själva instruerandet då det gäller att få med alla delar av teknik och tanke, på en enkel nivå.

Jag har skapat ett pass med lugnare låtar varvat med lite mer tempo. Korta sessioner i varje för att inte göra det för svårt eller jobbigt. Jag har också kortat ner passet med ett par minuter för att hinna prata lite mer innan passet och ta god tid på oss efter passet för att hinna med stretch ordentligt. Samma pass kommer jag för övrigt att köra på Spin of Hope i slutet av månaden – jag har första passet klockan 8 och då är det skönt för kroppen att starta upp dagen lite lugnare (därav namnet på spellistan i Spotify ifall ni undrar).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s