Det närmar sig BBC 2014 och en fartfylld helg i övrigt

2 dagar kvar till årets Blogger Boot Camp, och vad jag längtar! jag som inte ens skulle gå. Lite skräckblandad förtjusning över det hela då jag kastar mig in bland crossfit, bootcamp pass och boxning, vad har jag gett mig in på liksom. Men det kommer att bli superbra för jag är inte ensam – nej, det kommer goda vänner och träningsbekanta samt en massa nya ansikten som jag tidigare bara sett på bloggar. Hur kul som helst blir det oavsett! Fredag kväll kommer att tillägnas packning av ombyten, feststass och mat. Det går åt en massa av åtminstone det förstnämnda och det sistnämnda.

På söndag kör jag återigen ett spinningpass tillsammans med En Frisk Generation och avslutar med pass nummer 2 för dagen på kvällen med ordinarie intervaller.

Lovar att jag tar en vilodag på måndag nästa vecka:)

Magnus och barnen får inte det så mycket lugnare, hockeyträning x2, mini ska på kalas, utomhuspremiär för fotbollen och sen har det pratats om simhallsbesök. Vi får väl se….energin är på topp tack vare det härliga vädret, det märks både på oss vuxna som på barnen.

fbbc13_minialthini-fotar-foam-roll-linda

Bild från förra årets första pass på BBC2013 tillsammans med Casall gänget. I år är jag inte anmäld på deras temapass då jag tränar en hel del med dem redan, utan låter andra testa på utmaningarna som Casall kommer med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s