Boost inför #BBC2014

Det är inte bara kroppen som boostas med en massa mat för att orka med en fullspäckad dag imorgon på 2014 års upplaga av Blogger boot camp, även huden får sitt -den kommer att få känna på svettdroppar imorgon och behöver tas om hand lite extra.

Kittad med några av vårens nyheter från Maria Åkerberg för den mogna hyn (japp, 30+ och produkterna ska visst passa finfint!) känns ansiktet så där bebislent som jag vill ha det.

20140314-212859.jpg

Face Mask More är en intensiv mask som används ett par gånger i veckan, under 10 minuter eller över natten. Doftar diskret, går snabbt in i huden och innehåller bara naturliga ingredienser. Håller den vad den lovar kan den nog bli en ny favorit här i huset! (Det finns även en ögonkräm i samma serie för en fin summa om 595 kr – undrar om jag kan önska mig det i födelsedagspresent;))

Imorgon när det är dags för middag och mingel efter #BBC2014 ska jag även passa på att testa den nya foundation som Maria Åkerberg tagit fram.

Ni som läst mitt inlägg om ytligheter vet att jag är så långt ifrån en hudvårds- och sminknörd, men när det presenteras naturliga produkter med miljötänk rakt igenom suger jag åt mig informationen som en tvättsvamp och testar om min känsliga hy klarar det. Det återstår att se, återkommer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s