Blogger Boot Camp 2014 – the story

Så här 24 timmar och ett par spinningpass senare är kroppen redo för sammanfattningen av gårdagens 4 pass och föreläsningar.

Dagen startade med en biltur till KTH-gallen i halv storm, det snöade och regnade vartannat.

Ombytt och klar och med lite mingel och kramar med Sara och Sara, Frida, Elmina , Helena med flera var jag redo för dagens första utmaning, Reaggeton med Vevve – ett danspass med härligt gung och fantastisk musik fick fram svettdropparna snabbt och även mina höfter kom i gung. Galet bra!

Jag hade lite samma förhoppningar om pass nummer 2, AfHo men blev smått besviken. Det var en massa basdunk, alldeles för snabbt och ganska opersonligt – tyvärr.

Tredje passet visade sig bli dagens mest glädjefyllda, åtminstone om vi ser till antalet asgarv. X-Hoop. Ett pass (svettigt det med) med träning med rockring. Målet var att få ringen att snurra länge än vad Felix och Norah kan – de är grymma – och jag kan nog påstå att jag kommer att slå dem. Överlägset!

20140316-211924.jpg

Det fjärde passet blev också lite av en premiär för året, ett löppass ute med Runacademy. Löpteknik och avslutningsvis 40 s intervaller i 3 block med tekniktänk. Mycket bra, dock tog jag det väldigt lugnt med tanke på alla sjukdomar och för att detta var årets första utepass.

20140316-212617.jpg

20140316-212623.jpg

20140316-212629.jpg

Dagen på KTH avslutades med två mycket intressanta föreläsningar av Jacob Gudiol och Andreas Öhgren som under en var sin timme pratade om att träna optimalt, inte glömma syftet med sin träning och om vikten av att förebygga och hitta orsaken till skador. En del var bekant och jag tar med mig en massa vidare i min egen träning!

Vapiano fick stå för middagen, med Camilla och en nyfunnen vän i form av Frida innan vi gick vidare till minglet på Scandic Anglais.

En fullspäckad dag och jag somnade gott mellan de två små liven i dubbelsängen och vaknade 8 timmar med träningsvärk. Överallt.

Tack Mela och Sofia för en toppendag!

Annonser

5 svar till “Blogger Boot Camp 2014 – the story”

  1. Vilken dag – jag är mest nöjd med den första dansklassen, det är kul att få röra lite annorlunda på sig, och samtidigt skratta litegrann 🙂 Din mat på Vapiano såg jädrans god ut. Får hänga på nästa gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s