En månad med Yogobe

Ikväll tog jag steget fullt ut till en minisatsning på yoga.

En månad med Yogobe är inköpt och nu skall jag ge kroppen all meditation, avslappning, stretch och utmaning den kan tänkas behöva.

I det hela känner jag mig väldigt dock väldigt tudelad, jag älskar mina spinningklasser med mycket fart, styrka och go medan på andra sidan njuter jag av en stunds eftertanke och skön känsla som yogan ger. Lite ying och yang över det.

Kanske precis vad jag behöver.

Min tanke är att fortsätta ge kroppen det den vill ha i form av endorfinfyllda, svettiga, pass i spinningsalen, ett pass vardera av styrka och löpning men också tid för att arbeta med det inre i form av yogan som jag nu kan göra hemma. När som helst.

Jag har ingen aningen vilken yogaform som passar mig – ikväll blev ett 45 min långt pass med fokus på rörlighet och stretch av höfter alldeles perfekt. Höfterna samlar mycket stress hos oss (undertecknad är ett levande bevis på det) och det vill jag komma bort från så mycket jag bara kan.

20140320-213959.jpg
Kärlek till kroppen – fokus nr 1.

Annonser

7 svar till “En månad med Yogobe”

  1. Jag förstår precis vad du menar. Skulle aldrig ”ge upp” de fartfyllda passen, för ”bara” yoga (förstå mig rätt). Men som komplement är det perfekt. Skönt och precis vad kroppen behöver för att orka det där fartfyllda! 🙂

    1. Visst är det så, yogan räknas liksom inte. Men nu blir det ändring på det. Ikväll yoga, imorgon löpning och på söndag spinning. Variation är bra!

      1. Åh, var lite snabb. Nej, den finns under stretch och 45 min. Inte Happy hips alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s