Vårnytt till barnen från Puma

Våra barn har gjort något slags supersprång vad det gäller både längden på kroppen och fötterna under vintern. Nog för att skorna brukar vara urvuxna så här i början av våren men att alla byxor ska vara för korta, det är något nytt.

Främst är det Jr som dragit iväg på längden, och efter att maken fått jaga rätt på ny hockeyutrustning, delvis i alla fall, har jag spanat in lite nyheter för bägge barnen från Puma.

Märkeskläder till barnen tänker ni? Ja ja, våra barn blandar hejvilt bland märken på kläder. Dock undviker jag H&M av den enkla anledningen att deras kläder är av dålig kvalité helt enkelt. Tvättar man dem så tar det inte mer än ett par gånger innan plaggen drar och blir sneda pga. ej trådrak klippning från början, fläckar går inte bort (jämfört med t ex Me&I vars plagg man kan fläcka ner hur mycket som helst och efter en tvätt så är fläckarna bort) och även om priset är väldigt förmånligt är det fåtal plagg som hänger med oss hem från affären.

Norah är fortfarande för liten för att förstå sig på märken, hon utgår från färg och tryck som oftast medan Felix har stenkoll på olika märken. Puma har alltid varit hans favorit, sportiga kläder som ofta är färgstarka, faller väl hem hos Jr. Och faktum är att deras priser håller en bra nivå – du får mycket kläder för pengarna, och även skor för den delen.

Helst vill kidsen har mjukisbrallor och en luvtröja till på skolan och förskolan och det kan jag förstå, de är väldigt aktiva och att då ha en massa åtsittande tunga plagg som jeans blir bara jobbigt. Det funkar även perfekt under överdragsbyxor så här på våren – mot sommaren blir det mer jeans av den anledning att de håller bättre för slitage ute på lekplatsen/skolgården.

Dessa plagg är supersnygga och riktigt sköna – vi har tidigare haft liknande från just Puma och barnen älskar dem!
Puma pojke SS14
Puma School Tee, 150 kr – Puma School Jkt, 350 kr – Puma School Sweat Pant, 250 kr.

Puma flicka SS14
Samma luvtröja och byxor som ovan men i en annan färg

PUMA skor barn SS14
FAAS 300 v3, 450 kr – Cabana Kids, 400 kr.

PUMAs barnkläder finns i storlekarna 92-140 och skorna i 19-35.

Av skorna har jag själv ett par FAAS, mitt andra par, och de är väldigt lätta. Jag lägger gärna ner pengar på barnens skor då deras fötter är betydligt känsligare mot stötar än våra. Skorna skall kunna springas i en hel dag samtidigt som de måste vara lätta, och tåla att bli nersmutsade och tvättas av lite då och då.

Och tills våren kommer riktigt ordentligt fortsätter vi med Isbjörn som skal till bägge barnen – Norah sa senast igår att längtar till vintern då hon får ta över Felix gamla jacka och byxor från samma märke – våra barn har fattat det här med sköna kläder som man håller sig varm och torr i;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s