Lindatid

I min Outlook kalender har jag olika färger på olika aktiviteter – jobb är rött, barnens aktiviteter är blå och så har vi rosa. Min tid, eller Lindatid som jag döpt det till.

Det kan vara allt från lunch med bästis till träning. Idag stod Lindatiden för massage.

Idag hade jag en tid inbokad på Odenplans Thaismassage efter jobbet – och OM jag behövde det. 90 minuter smärta kombinerad med knak och slutligen uppmjukade muskler. Är lite av ”i dimman” just nu, på väg hem.

20140326-185604.jpg
En stund att rensa tankarna på och få igång cirkulationen i min stressade kropp.

Det blir en lugn stund hemma resten av kvällen, en kort stund ute är inplanerad – tyvärr – då något/någon (stormen trodde vi först men börjar mer och mer luta åt räven då M hittat lite päls vid en sj-pall med tegel vi har stående och att just denna storm skulle välta hela buren när inget annat oväder gjort det) vält kaninburen inatt och barnens kaniner är borta. Jag hoppas och ber till högre makter att barnen får tillbaka kaninerna, ovissheten är brutal.

Annonser

3 svar till “Lindatid”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s