Spin och Hope och resten av helgen

Alltså jag förstår inte var tiden tar vägen. Nu är det redan söndag eftermiddag och gårdagen den gick i ett nafs den med.

Jag skippade sovmorgon igår morse, varför ska man sova bort dagarna (haha) och var på Friskis redan 7.30 för att vara redo klockan prick 08 när första passet av årets Spin of Hopa började – med mig på ledarcykeln. Mina spinningkollegor hade ett eget lag med familj och min fina vän Maria med maken deltog också. Den andra halvan av salen fylldes av entusiastiska cyklister från ett Stockholmsföretag.

Passet jag instruerade var ett pass som jag faktiskt bara kört en gång tidigare – och således inte var helt van vid. Låtarna tar ju ett par gånger innan de sitter så jag var själv inte helt nöjd. Eller ja, blir man det aldrig som instruktör?

I alla fall har jag lovat att lägga ut låtlistan, och här kommer den. I mitt pass är låtarna ihopmixade så det inte blir några pauser, då är passet 52 minuter långt. det blandas helvilt med längd på låtar, kadens och även sitta och stå, något jag tycker är viktigt under ett pass med deltagare som inte cyklar regelbundet, för att man ska röra på kroppen och inte dra på sig mjölksyra direkt pga att man har för mycket motstånd på från start.

I övrigt har helgen gått åt till det vanliga; umgås med vänner, barnens träningar, tvätta och storhandla, men också till att busas med våra två nya familjemedlemmar Sigge och Piip. Två marsvinspojkar som förgyller vår vardag efter kaninernas traumatiska försvinnande. Felix ler och är glad igen och det värmer mammahjärtat! Spana i gosingarna på mitt Instagram @lindakws.

Annonser

Ett svar till “Spin och Hope och resten av helgen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s