Sportdryck?

Så fort man skriver på kosttillskott och liknande finns det folk som rynkar på näsan och kommenterar. Det ska levas och ätas naturligt och självklart har de rätt till sin åsikt.

Jag har infört en hel del ”hälsoprodukter” till mitt dagliga intag; t ex det gröna pulvret som jag skrev om tidigare och som jag dricker varje morgon blandat i min äppeljuice. Men likväl har jag några konstgjorda produkter som jag gillar och kommer att fortsätta använda. En av dem är BCAA pulver som jag intar under mina träningspass istället för vatten.

BCAA är alltså aminosyror, som finns i vår mat men här i koncentrat, ökar uthålligheten och snabbar på återhämtningen efter ett pass. Både maken och jag har testat BCAA under pass och upplever skillnad på orken. Jag får snabb energi och orkar mer, perfekt t ex när jag inte kan äta en massa mat precis innan ett tufft träningspass.

Mitt förslag, hitta det som passar dig och din kropp!

BCAA Gymgrossisten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s