Ny somrig dryck från Briska

Jag väljer alltid ett alkoholfritt alternativ till dryck om jag ska dricka något gott till maten, ute på restaurang, eller bara ett glas i tv-soffan efter en lång vecka med jobb. Många gånger blir det cola eller min stora favorit Ginger Ale då det inte finns några andra mer vuxna alternativ.

Dock har jag märkt att restauranger allt har alkoholfria viner, både vita och röda, som smakar helt ok och då väljer jag självklart dessa istället för läsk eller vatten.

Nu när våren ankommer med stormsteg kommer en somrig nyhet från Briska, rosécider med smak av hallon och svarta vinbär. Produkten är resultatet av ett samarbete mellan Kivis Musteri och Spendrups Bryggeri och beskrivs nedan;

”En cider med fräsch smak av hallon och svarta vinbär. Till färgen påminner den om rosévin och passar utmärkt som aperitif och i andra sammanhang när man vill bjuda på en läskande och festlig dryck. Briska har en balanserad sötma och hög juicehalt och tilltalar dem som föredrar en cider som är mindre söt.”

I takt med att efterfrågan på alkolfria festliga drycker ökar, är vi stolta över att kunna
presentera en alkoholfri cider med ”vuxen smak”
, säger Lena Ericsson, marknadschef för
cider på Spendrups Bryggeri och jag instämmer fullt med henne. Att hitta en dryck som känns vuxen, istället för att dricka en cider som smakar mer som barnens saft är inte lätt.

Denna cider finns i livsmedelsbutikkerna från måndag (rek. pris 10.90) – ett givet val på mitt middagsbord på onsdag då jag firar min födelsedag!

Vilken är din favoritdryck, har du någon egen smarrig mix du skapat? Tipsa gärna i kommentarfältet!

Briska alkoholfri rosécider

Annonser

2 svar till “Ny somrig dryck från Briska”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s