Fotboll och yin-yoga

Dagen har haft ett slags motsatskänsla över sig. En intensiv förmiddag/lunch med avslutning av Felix hockey med allt vad det innebär i form av korvgrillning, medaljutdelning och det viktigaste- mammamatchen.

Tråkigt nog uteblev mammamatchen – som alltså spelas mot barnen- på is och blev fotboll istället. Mycket skratt, många fällning och straffar:) själv lyckades jag t o m peta in ett mål, typ det första på 33 år!

Precis nyss har vi (M medlurad!) avslutat en session av yin-yoga genom Yogobe. Yin-yoga är en yogaform som arbetar med längre stunder i samma position för att stretcha en vald del av kroppen, mjuka upp leder och bindväv. Andningen är viktig för att du skall kunna slappna av och komma längre in i positionen samtidigt som fokus måste hela tiden vara på känslan i kroppen.

Mig passar yin-yogan perfekt. Jag behöver lugnet samtidigt som min kropp behöver stretch och avslappning mellan alla intensiva spinning- och cirkelfyspass.

Jag kan inte heller nog understryka vikten av att ha Yogobe abonnemanget som gör att jag har fri tillgång till alla yogapass vilket gör att jag i princip när som helst (med internetuppkoppling)kan genomföra ett instruerat pass. Verkligen hur bra som helst. Bästa investeringen på länge!

20140405-221632.jpg
Finaste killen efter avslutningen med Haninge Anchors idag. Hockeyskolan är slut och nästa år väntar seriespel med Team06!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s