En trend som håller i sig

Nyårslöftena som håller i sig under januari och februari, och avmattas i mars när vårsolen kikar fram är vi i träningsvärlden vana vid, men i år verkar trenden hålla i sig.

I höstas var det väldigt glest mellan cyklisterna på passen medan det ännu nu i april är fullbokat med många reserver.

Om det är vädret det beror törs jag inte svara på, många cyklister är ju ute även om det är kyligt – jag är i vilket fall som helst väldigt glad över att mina klasser är fulla. De korta intervallerna som jag kör på söndagskvällarna är omtyckta av många och en perfekt utmaning för även de som cyklar ute men behöver få in lite högre intensitet i sin träning. Ska du bli snabbare på längre distanser är det viktigt med intervallpass för att höja din uthållighet på maximal nivå.

Själv är det långpassen ute jag längtar efter- efter en vinter med korta intensiva pass inne ska det bli spännande att se hur mycket mer kroppen klarar under längre pass!

Jag passar även på att slänga ut frågan till er därute, är det någon som har en racer att låna ut under 3 v i maj/juni – maila mig! Vill helst slippa cykla Gran Fondo och Tjejvättern på en MTB!

SÅ här ser min cykelplan ut för de kommande veckorna. Hade en plan om att ta med cykel till Linköping i påsk men då vår V70 ska in och bytas mot en V40, utan dragkrok (inget cykelställ med andra ord), lär det bli svårt att få med den i packningen…

Gran Fondo min plan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s