34 & nyheter

Japp, 34 är åldern på undertecknad från och med idag. Hjälp vad åren går. Jag var 25 när Felix föddes, fyllde 26 någon månad senare, och det är galet att tänka att det var så länge sen!

Men som man säger, åldern är ju bara en siffra – och jag känner mig inte så gammal.

Dagen till ära plockade jag iallafall ut en ledig dag som spenderades med mini inne i stan på pressvisningar. Denna vecka pågår ju visning av hösten och vinterns kommande kollektioner och jag passade på att spana in nyheter inom träningskläder och hälsa.

Merrell är ett spännande skomärke som fortsätter att skapa barfotaskor för en aktiv livsstil med träning, båtliv och helt enkelt en massa frisk luft! Skorna finns för hela familjen vilket jag tycker är super – våra barn rör sig ju minst lika mycket som vi vuxna gör!

20140409-203045.jpg

20140409-203051.jpg

20140409-203100.jpg
Uppifrån och ner med den ”grövsta” modellen överst. Ute på våra grusvägar passar en modell med något grövre sula bäst, den greppar bra i underlaget och avlastar fotsulorna något. Samtliga modeller finns i dam- och herrstorlekar.

Crocs är väl för de flesta förknippat med de s k ”foppatofflorna” men de är så mycket mer. Grymma allvädersskor för främst de yngre i familjen men jag såg också fritidsskor för oss vuxna och sedan är sandalerna riktigt snygga och hållbara (på somrarna bor jag i ett par 5 år gamla som köptes i USA). Och med tanke på materialet så väger de knappt något.

20140409-203530.jpg

I klädväg kommer det också en massa spännande – Norah fastnade för Reimas finurliga tunna dunjackor i rosa och marinblått med avtagbara ärmar. Idag har vi både västar och tunna dunjackor till kidsen men varför inte kombinera? Rekommenderat pris på dessa ligger på 799 vilket är absolut prisvärt för en jacka OCH en väst.

20140409-203940.jpg

Vuxenkläderna och alla härliga hudprodukter kommer i ett senare inlägg.

Annonser

3 svar till “34 & nyheter”

    1. Tack igen söta du:) kul att ses om än kort och intensivt! Nästa gång kommer jag med fikapåsen i handen och inspekterar hus och hoppas att våra barn gillar att leka ihop så vi kan hänga mer!

      Kram

  1. Pingback: 35 | LindaKW.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s