Påskpass

Så var det återigen dags för några lediga dagar – för de flesta av oss hoppas jag.

Vi tillbringar fredag-söndag ute på mina svärföräldrars lantställe i skogen utanför Linköping. Idylliskt, för mig är det snudd på för lugnt. Jag blir rastlös.

Jag har redan nu dagen innan avfärd planerat in ett löppass på grusvägarna i skogen – härligt lugn och vägar som jag inte hunnit tröttna på då jag springer där max 2-3 gånger om året. Det finns gott om backar så inte helt omöjligt att det blir ett intervallpass.

Vår nya Multibalance Trainer (som en TRX) från Casall packas med givetvis. Den skall jag hänga i ett träd ute på tomten och köra ett helkroppspass med. Lovar att fota en del övningar som jag kan dela med mig av senare. Barnen ska med och Felix är en hejare på att fotografera och är lite mer samarbetsvillig (allt för att få hantera mammans stora systemkamera) än den stora mannen i huset;)

Ni hittar flera olika passförslag här på min blogg och här kommer 4 pass – en för varje dag under påsken.

En Utmaning som jag körde under min månad med PTO – Milla.
Ett pass med en pilatesboll som enda redskap.
Gummibandsövningar som inte tar lång tid och inte blir det särskilt svettigt heller.
Ett pass som innehåller en TRX – men har du ingen -låt en annan vuxen person agera TRX med sina händer och häng där och dra dig upp. Sjukt jobbigt!

Och till sist – ett hopprep är ju så perfekt att ha med. Det finns i princip varenda affär om du inte skulle äga någon och garanterar svett! Glöm inte knipet heller tjejer!

hopprep casall
Här under HIT träning med Casall i höstas! Spana in deras träningar runtomkring i Stockholm under våren på Facebook-sidan (ansök om att bli med i gruppen så får du tillgång till träningstider).

Annonser

Ett svar till “Påskpass”

  1. Ska nog ta mig en funderare över vilken sorts träning jag ska göra under dessa dagar. Bra med lite tips. Har ännu inte haft min löppremiär för denna vår, kanske att det planera in. Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s