Musikmåndag

Vilket underbart väder vi har fått – solen har verkligen visat sig hela dagen och för mig känns det fortfarande lite konstigt att kunna dra på sig shorts och t-shirt att hänga i på tomten. Bakslag lär det väl bli, men just njuter jag av värmen!

Med värmen kom också dagens stiltje på bloggen, men självklart ska inte musikmåndag glömmas bort. Ni är många som hittar hit genom sökning på spinningmusik eller musik till träningspass och jag delar fortsatt med mig!

Love Runs Out – One Republic. 3.45. BPM omkring 120.
Denna låt är ny för mig och finns än så länge bara på min ”inspirationslista” på Spotify, dvs listan där jag lägger upp potentiella passlåtar när jag hör dem på radio eller tv. Jag föreställer mig en riktigt tung uppförsklättring i stående.
Likväl som att jag presenterar mina favoriter ser jag gärna att även ni kommer med era favoriter – kanske kan jag hitta några favoriter bland dem. Tipsa mig!

Annonser

Ett svar till “Musikmåndag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s