Seriepremiär, jeans och racer

Helgerna är inte mina mest bloggstarka stunder. Det är full fokus på familjen och allt som skall hinnas med.

Imorse vaknade jag med lår tunga som cementblock. Dessa löpskolningsövningar alltså, grymt effektiva. Dock hade jag vik på morgonens spinningpass så det var bara att pallra sig upp och faktiskt känns benen piggare nu efter lite träning.

Felix spelade sin första seriematch i fotboll någonsin – alla lagets 3 mål stod han och trots en förlust med 3-4 var humöret på topp. Älskar barnens inställning!!

Norah och jag tog återigen en shoppingtur. Fortsätter hon så här kommer vi snart ha samma storlek:) I onsdags konstaterade vi att samtliga jeans i garderoben var för korta och idag spenderade vi således närmare 2 timmar med att förhandla (jag-> mer normala jeans i normala färger, Norah-> kolla in värsta coola jeansen, dvs batikmönstrat!) om de tre paren som till slut fick följa med hem.

Avslutade gjorde vi på Sportson där det till slut blev så att jag reserverade en cykel till imorgon. Den ska monteras ihop och hämtas på butiken i Kungens Kurva då min storlek inte fanns inne i Haninge.

Vad det blev för cykel? En RACER från Specialized, Dolce X3. En alldeles lagom modell för mig som är nybörjare, och snygg var den också, vit och lila. Lite lagom diskret:)

20140426-211540.jpg

En bild från hemsidan, fler kommer imorgon.

Ny cykel betyder också att min gamla MTB ska säljas, en Scott m 21 växlar. Passar dig som är ca 168-175 cm lång. Den har ett antal år på nacken men är välskött och har alltid stått inne, funkar finfint men ingen service gjord de senaste 3 åren -cyklat 4-5 ggr sedan dess och då på landsväg. Säljes för 1 500 kr. Intresserad, maila mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s