Snabb

20140427-220119.jpg

Äntligen så är min nya racer hemma. Efter en lång dags väntan ringde de från Sportson och meddelade att den var ihopplockad och jag var välkommen att hämta den. Vid det laget hade jag börjat förlika mig vid att premiärturen inte alls skulle bli till och från mitt intervallpass utan sent ikväll efter spinningen. Men nu skulle jag ju hinna cykla dit iallafall. Hurra!

Jag hann slänga på mig cykelkläder och justera sadelhöjden lite snabbt innan premiärturen. SPD- pedalerna från min gamla cykel byter jag till imorgon, det hanns inte med ikväll.

Det roliga var ju att jag susade fram bokstavligen, på en växel. För ingen hade ju visat mig växlarna och jag fattade verkligen inte. En spak på nedanför bägge bromsarna men hur bytte man växel?! Det tog mig spinningpasset att få reda på det – underbart hjälpsamma Facebook-cykelvänner i gruppen She Rides (kolla in om du inte redan är med!) kom med assistans, och hemvägen blev ännu behagligare.

Helt plötsligt känns Tjejvättern under 4 timmar som ett rimligt mål och Gran Fondo under 2h 40 min bör inte bli ett problem! Längtar!

Och cykeln då – sjukt snygg om du frågar Norah (5,5 år) och hennes mamma;) Den är vit med lila detaljer, och lite lite silver. Tokgilla på det även om inte utseendet spelar så stor roll. Bara den är snabb, och det är den!

20140427-220633.jpg

20140427-220638.jpg

20140427-220643.jpg
Funderar på att döpa den till Laila, ni fattar Lila med engelskt uttal;)

Annonser

Ett svar till “Snabb”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s