Musikmåndag

På mina pass har jag hittills blandat friskt med olika musikstilar – jag räknar med att jag hittar min”stil” vad det lider. Det är ju som med precis allt annat, det tar en tid innan man hittar rätt.

Igår på mitt intervallpass fick jag kommentaren ”Jag vet inte vad du gör men det känns som att du tar livet av mig varje söndag – fast på ett bra sätt! ”. Jag tar det som en positiv feedback, det är trots allt majoritet cyklister på dessa pass och att se dem grimasera som de gör intervall efter intervall gör att jag njuter rent ut sagt. Energin går att skära i med kniv – det är galet vad de tar i på dessa pass!

I alla fall så kommer här en låt som jag har som en av 2-minutersintervallerna.

Candy Man, Christina Aguilera. 3.14, BPM 86 – dvs vi kör i dubbelt tempo (har sett några enstaka som gör denna supertungt på enkel på mina pass – men då står ju pedalerna nästan still.)


Hoppas ni får en underbar dag ute i vårsolen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s