Valborg

Valborgsfirandet blev en lugn tillställning för vår familj. Vi jobbade halvdag som blev mer en 90% dag och var rejält trötta. Iallafall vi vuxna. Barnen hade laddat för majbrasan så när klockan var 7 begav vi oss ner till brasan som ligger närmast oss. Barnen på cykel och vi till fots. Hand i hand, det gäller att passa på;)

Då vi bor som vi gör känner barnen i princip alla andra barn vilket för vår del innebär att dagar som denna ser vi inte röken av dem – de parkerar sina cyklar och springer sedan runt med sina vänner medan vi vuxna hinner socialisera med våra vänner.

20140430-222918.jpg

Brasan för året var en torrare variant -nerbrunnen efter dryga halvtimmen och lagom till det kom även regnet vilket resulterade i en promenad hem. En lagom 90 minuters ute och bastu på det och jag är väldigt nöjd med kvällen.

Ikväll är det ”tanka tid med maken”-tid. Han åker till Indien med imorgon eftermiddag och blir borta i tre veckor. Lång tid men med dagens teknik lär vi kunna höras av dagligen på ett eller annat sätt. Fick t o m honom att skaffa Instagram (@wikis71) så att barnen kan få se bilder på vad pappa gör om dagarna:)

20140430-223046.jpg
Promenaden till brasan gav mig massor av extra energi ochslitade med att jag körde igenom 3kg frukt/grönsaker i råsaftcentrifugen. Denna innehåller morötter, broccoli, gurka, en tomat och ett äpple och var smarrig. Lite samma färger som på brasan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s