NKOTB

Ikväll skall jag med på en riktig nostalgitripp. Med 3 gamla klasskompisar (från mellanstadiet-högstadiet) skall vi se New Kids On The Block på Hovet.
Jag vågar inte ens tänka på hur många år sedan det är jag träffade några av tjejerna för att inte tala om hur unga vi var när hela NKOTB hypen höll på. Typ 10-12.

Vet inte om vi var lika besatta som alla Beliebers eller One Directions fans är idag (Felix är inte riktigt där än men han gillar den musiken väldigt mycket, inte mig emot:)) men det satt uppe en hel del planscher och bandspelaren gick varm. På den tiden kom ju MTV med alla musikvideos och hade man tur så kunde det vara 3 videos med samma artister. Den lyckan;)

Mamma och pappa kommer till oss idag och håller i markservicen till på fredag så jag kan jobba ordentliga dagar och roa mig på kvällarna. Det råkade bli en sån vecka, och jag passar på när det funkar med planeringen och barnen.

Passade på att lyssna igenom lite gamla godingar på vägen till jobbet. Hur många minns inte den här (från 1990) ?!Sedan råkade jag hitta den här låten också – lite nyare och faktiskt riktigt bra (alla ni som känner mig väl vet ju att jag är en sucker för pojkband – det försvinner aldrig!)Så ikväll tänker jag sjunga med och dansa loss med tjejerna! Hur kul som helst kommer det att bli!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s