Juicer och vardagsmotion

Våren är absoluta peakperioden på mitt jobb, jag skulle kunna jobba dygnet runt om jag ville. Men nej. Jobb är jobb och hur mycket man än älskar det så behöver vi vila från det.

Den första delen av mig som reagerar på stress är magen och nu med 2 veckor själv med barnen och allt det andra som skall hinnas med kände jag att jag ville boosta kroppen. Det var dags.

Igår tokshoppade jag frukt och grönt och idag har både mixern och råsaftcentrifugen gått varm. 3 olika varianter av fruktdrycker har det blivit, frukost, mellis på eftermiddagen och middag. Min första tanke var att köra all in men jag insåg att det inte var realistiskt just nu.

Att gå igenom en lightdetox med juice är ett skonsamt sätt för kroppen att renas, göra sig av med slaggprodukter och få en extra energikick. Precis vad jag känner att jag behöver just nu.

Min inspiration till dryckerna hittade jag HÄR och sedan la jag till och drog ifrån lite så att det skulle passa mig.

Morgonens juice blev en grön variant, med kiwi, päron, spenat och citron. Jag hade även i en tesked Super Booster från Superfruit för en extra energikick.

20140518-211418-76458504.jpg

Till lunch blev det vanlig mat, proteiner och en massa grönt samt fetter från avocado och olivolja. Hur gott som helst!

Dagens resterande drycker gjorde jag i mixern. Den första av dem är på enbart granatäpple, citron och ingefära. Den fick spädas ut med lite vatten och smakade ljuvligt.

Middagsdrycken blev en något matigare variant med apelsin, banan och citron. Den mättade bra!

20140518-212722-77242611.jpg

Och på tal om vardagsmotion, jag kände väldigt mycket av fredagens långpass ute på racern under kvällen korta intervaller och fick kommentaren från en av motionärerna och att ”jag borde kanske variera träningen ännu mer” efter att hon grävt i trädgården hela gårdagen och kom knappt upp på cykeln på grund av träningsvärk/stelhet! En liten tanke, är det för att orka träna som vi tränar eller är det för att leva?!

Annonser

Ett svar till “Juicer och vardagsmotion”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s