Musikmåndag

Är det något jag försöker undvika på mina pass så är det dessa så kallade ”sommarplågor”. Låtar som spelas sönder på radion funkar inte en hel termin i spinningsalen – det går nästan att se på deltagarna om en låt är dålig, alltså riktigt dålig- och jag kan nog också ge en min ifrån mig om jag som deltagare får bara höra uttjatade låtar.

Så variation och att våga testa lite annorlunda musik. Jag vet själv att jag inför min licensiering gärna ville ha taktfast musik så hade tydliga 8’or (takter) i sig för att ha koll men nu känns inte tydligheten lika viktig. Känslan däremot, ännu viktigare. Det är känslan jag förmedlar, hur jobbigt det ska vara som måste ut till cyklisterna. Annars kan de ju lika bra cykla själva.

Dagens musiktips är Runaway Baby med Bruno Mars.

En snabb låt som jag har haft i halvtid på mitt pass, tempoökningar i refrängerna och där motståndet hos var och en bestämmer svårighetsgraden, dvs hur jobbigt det blir.


(av någon anledning ser ni inte varken bild eller låtnamn ovan, men sök på titel och artist så hittar ni den på Spotify – lyssna går däremot alldeles utmärkt!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s