Mycket på gång

Det händer en massa kul den här veckan.

Ikväll avverkade vi troligtvis årets svettigaste spinpass på Friskis, det var fuktigt i lokalen fr start trots utomordentlig ventilation men alla såg ut att ha doppas sig i sjön efter våra 55 minuter. Barnen fick hänga med ikväll och skötte sig exemplariskt utanför salen, både läxor och lite spel och dans (våra barn är med och har åsikter om min musik till passen och gillar således 99% av den slutliga musiken till den grad att de dansar loss utanför spinsalen;)).

Imorgon kommer mamma och pappa igen och sköter markservicen medan jag jobbar en massa, leder löpgrupp i Haninge imorgon, hänger med kollegorna på Premiärmilen på Djurgården på torsdag, sommarfest med jobbet i Vaxholm på fredag som övergår till hämtning av Magnus på Arlanda på natten och slutligen det mest spännande. Gran Fondo Stockholm.

Jag är överdrivet nervös inför loppet, mitt första cykellopp någonsin. Springa kan ju nästan alla och längdskidor är jag väldigt bra på men det här med cykel. Jag köpte ju min racer för 4 veckor sedan och innan dess har jag inte cyklat särskilt mycket ute. Det får bli ett testlopp helt enkelt, inför Tjejvättern som går av stapeln om 2,5 vecka. Och ni som har cykelbana från lopp- tipsa gärna mig om allt jag behöver veta!

20140520-224827-82107706.jpg
Min smoothie (som ni som gillar min Facebooksida såg redan imorse) från imorse skiner som en sol och smakade himmelskt. Ananas, päron och banan i en blandning. Ny frukostfavorit!

Annonser

2 svar till “Mycket på gång”

  1. Ska också cykla tjejvättern! har ingen aning om vad man kan förvänta sig, är också helt ny inom sporten, hoppas ditt första cykellopp går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s