Musikmåndag

Måndag och ny vecka. En kortvecka för alla oss som jobbar, vi har lyckats få klämdag på fredag också så bara 3 arbetsdagar med en massa spännande på kvällarna. Avslutningsfika på förskolan med mini imorgon tisdag följt av spinning, löpgrupp på onsdag som sig bör och för att fortsätta veckan så kör har jag en löpkund inbokad på torsdag morgon innan vi sticker till Fagersta för lite ledighet i kombination med goda vänners bröllop i Västerås på lördag (inklusive hotellövernattning med ostörd hotellfrukost för oss vuxna. Hurra!).

Självklart ska jag även idag tipsa om musik, den här gången en personlig favorit som ännu inte hittat till mina pass men tids nog så kommer den säkert att vara med, det kan jag nästan garantera!

Breathing Your Love -Almighty Radio Edit – Darin feat Kat Deluna. 3.57.
En tyngre låt för en lång klättring, gärna stående så att du vågar kräma på ordentligt med motstånd tänker jag.Och för er som undrar om status efter helgens lopp – galet nog känner jag inget alls i benen. Däremot är de lite mer privata delarna något mer ömmande om vi uttrycker det milt. Måste stämma av justering av sadel innan Tjejvättern om 12 dagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s