Lugn och löplängtan

Nu har vi landat i Fagersta och småstadslugnet har omfamnat oss. Barnen har sprungit runt som galningar och tömt förrådet på alla sportredskap och helt enkelt tömt sig på energi, och sover. Vi vuxna var rätt trötta efter bilåkningen med två hyperaktiva barn och har tagit det lite lugnare under kvällen. Bara njutit.

Nu stannar vi här till på lördag då det vankas bröllop för goda vänner i Västerås. Äntligen!

Efter de senaste dagarnas löpcoachning suger det rejält i löptarmen, det var länge sen jag kände ett sånt sug efter ett lite längre pass. Imorgon ska det således springas. Tänkte pressa mig lite och sätta måltid och tempo för att se vad kroppen egentligen fixar efter den frånvaro av löpning jag faktiskt haft den sista månaden.

Nu är det sovdags i flickrummet hos ma&pa! Godnatt!

Annonser

Ett svar till “Lugn och löplängtan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s