Länkkärlek

Är det inte dags för lite länkkärlek? Tipsa mig om era favvobloggar – kanske suger du på nån karamell som jag totalt missat! Tell me!

Ofta när jag träffar bloggare/bloggerskor på olika event blir det att jag går in på deras sidor och läser om deras upplevelse om just den kursen, eventet eller liknande. Är nog lite av en periodare vad det gäller bloggar. Här kommer 5 bloggar som jag besöker oftare än andra:

Sparkibaken – det är inte för inte Terese har en av Sveriges störts träningsbloggar. En jättehärlig tjej som jag lärt känna även utanför datorvärlden och det är jag väldigt glad för!

Maria – våra barns simfröken från babysim-tiden i Tyresö och min för evigt bästa bussällskap mellan Tyresö och stan då vi bodde i Tyresö. Vardag, föräldraskap och en massa goda recept blandas hejvilt!

Minialthini – Sara som alltid är så energisk. En stor förebild när det kommer till att som karriärskvina hinna med både sig själv, barnen och make:) Får mig att orka!

Lina – a k a Liniz – en gammal vän från skoltiden som är min uppslagsbok när det kommer till resor. Vi hinner sällan ses IRL men jag hänger med på bloggen!

Linda – en glädjesprudlande tjej som på samma gång står stadigt på marken och verkligen brinner för det hon gör. Sprider energi och är som jag ny i instruktörsrollen inom gruppträning. När ses vi igen?!
hjärta-länkkärlek

Annonser

Ett svar till “Länkkärlek”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s