Tjejvättern imorgon

Packad och klar är jag. Så gott det går. Normalt laddar vi ju för Vasan på plats kvällen innan men inför TV så åker vi ner tidigt imorgon bitti. Magnus kör och Felix hänger med på sitt första, lite större, arrangemang.

Jag har fixat det sista med cykeln, kompletterat med en liten väska till ramen, inhandlat gel och bars att äta under loppet och sportdrycken jag dricker under loppet är i flaskorna, dock ännu bara i pulverform.

Vädret säger runt 15 grader och sol/moln. Så länge det inte blåser helt hysteriskt är jag nöjd.

Jag återkommer med startnummer och liknande imorgon när det närmar sig, nu ska jag sova 7 timme i min säng för att därefter sätta mig i passagerarsätet och sova lite till.

20140606-213849-77929089.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s