Skolavslutning i 110

Idag har hela dagen verkligen kretsat kring barnen. Dagen började med Felix skolavslutning där det som vanligt var sjukt svårt att hålla mig från krokodiltårarna när alla fina barn sjöng en massa härliga sånger. Ännu stoltare blev jag då Felix tillsammans med klassrepresentanter från resterande F-3 klasser fick gå fram och ta emot diplom för väl utfört arbete som elevrådsrepresentanter. Han tar efter sin mor vår son, vill vara med på allt:)

Efter ett snabbt ombyte och lunch hemma började fotbollsskolan som Felix skall gå torsdag-fredag och måndag-onsdag. 6 timmar om dagen med fotboll och lekar tillsammans med barn i alla åldrar. Då vi jobbar alla dagar utom just idag blir det ett pysslande med att få ihop tiderna, vilket även innebär att Felix kommer att få cykla både dit och hem med vänner några av dagarna. Spännande för oss alla.

Resten av oss har hängt lite varstans idag, jobb med datorn för att täcka in behovet, fikat med grannar och en tur till Haninge för lite halvspontant inköp av – ytterligare ett Marsvin. Jisses säger ni, jo, A-Tård som han heter (namnet kommer från att han har en extra tå vänster bak) var det tredje marsvinet som fanns hos djuraffären när vi köpte Sigge och Piip för 2 månader sedan lite drygt. Vi hade då inga planer på en tredje men varje gång vi varit till affären för att köpa hö och liknande har vi kikat till och sett att han var kvar. Till slut kröp det fram hos oss alla att vi ju inte kunde låta honom vara kvar utan brorsorna och idag fick han hänga med oss hem lite spontant efter lunchen.

Felix visste inget och han blev så otroligt glad över sin ”skolavslutningspresent” som vi så fint kallar honom. Lilla A-Tård, storleksmässigt nästan dubbelt så stor som sina bröder, ingen vet varför, men så lugn och kelig. Vi är kära.

Jag njuter av det som kvarstår av min träningsfria vecka som även så fint inföll med förkylningen. Jag känner mig allt piggare och till helgen (ok med träning från lördag igen!) blir det antingen löpning i lugnt tempo eller rullskidor och jag LÄNGTAR!! Det är bra med viloveckor för att verkligen känna suget!

Av lite olika skäl har jag valt att inte publicera skolavslutningsbilder från skolan här på bloggen – så många barn som är där och alla vill inte synas offentligt. Sedan får jag också skämmas och säga att jag inte tog ett kort i finkläder på våra barn…allt gick som sagt i 110 idag.

20140612-201556-72956684.jpg

20140612-201557-72957498.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s