Kvällens löppass

Ikväll har jag coachat löpgruppen själv. Maria var på vift på annat håll och oavsett antalet ledare måste ju träningen bli av.

Jag funderar mycket på vad jag är för slags ledare. Rak på sak, inget flum och tydlig. Rätt hård kan jag nog vara också, när det gäller vuxna blir det ju annat jämfört med barn. Vuxna tar in saker på ett annat sätt än barn, det går att vara väldigt rak om man vill utan att väva in saker i en massa fluff.

Ikväll låg fokus på löpskolning, vi gick igenom de flesta av övningarna gruppen lärt sig de första 5 gångerna och jag petade där det behövdes. Löparna har gjort väldiga framsteg och jag är sjukt nöjd med det!

Passets andra del bestod av en intervall stege. 5-4-3-2-1 minuters löpning med 1 minut gå/joggvila mellan. Som vanligt i grupper, ett utmärkt sätt att träna stort antal deltagare som befinner sig på olika nivåer men också ett sätt där jag som ledare kan punktmarkera de olika deltagarna lite extra när jag ser att det behövs!

Avslutade gjorde vi med stretch och som de sista gångerna blir det mycket skratt här då vi alla är väldigt olika när det kommer till rörlighet:)

Jag längtar redan till nästa vecka!

20140618-214021-78021868.jpg

20140618-214019-78019421.jpg

20140618-214020-78020685.jpg
Bilder från backpasset två veckor sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s