Sommarlistan

Utmanad av Frida kommer här mina tankar om sommarens måsten i form av en sommarlista. Kul! Efter min lista så vill jag veta vad Maria, Linda och Emilia har på sin sommarlista!


1. Hur ser dina planer ut för sommaren?

Som vanligt har jag en sen semester vilket betyder 4 veckor från mitten av juli och framåt. Barnen går på ledighet redan nästa vecka och får 3 veckor till som spenderas i Fagersta tillsammans med mormor&morfar (mina föräldrar).
I sommar har vi en massa spännande saker för oss; Skövdebesök hos en gammal är vän som jag träffade alldeles för länge sedan, husbyte med träningsfamilj i Uddevalla, Lisebergspremiär med barnen i Göteborg och avslutningsvis 2 veckor i svärföräldrarnas hus i Calpe, Spanien.

2. Vad gjorde du på midsommar?
Midsommarfirandet var väldigt okonventionellt i år. Vi skippade allt som hette traditionellt med midsommarstång och åkte på en kryssning, bara vi fyra. Härlig avkoppling som passade oss alla.

3. Min bästa sommarfrukost?
En kall smoothie med banan som bas, lite frisk melon till det och jordgubbar därtill. Smaskigt, men tyvärr mättar det inte så jättebra. Brukar då slänga i en halv deciliter havregryn för att bygga på det litegrann.

4. Bästa sommarlåten?
Låten då volymen ökas garanterat i bilen är just nu denna.

5. Vad passar bäst på grillen?

Kyckling i alla former, svenskt såklart. Marinerat i honungsmarinad och med en fräsch sallad därtill. Smaskens.

6. Vad dricker jag helst i sommar?
Alkoholfritt givetvis. På stranden gärna en Cola Zero och på kvällen ett glas av denna.

7. Vad ska jag läsa i sommar?

I sommar kommer jag att läsa den här boken i näringslära då det är en tenta som skall petas av i augusti. Annars blir det mycket skvallertidningar, särskilt på stranden eller vid poolen då jag måste kunna släppa tidningen bums för att assistera barnen.

8. Favoritplagg under sommaren?
Bikini och en svalkande klänning över det.

9. Bästa parken?
Är inte så mycket för parker, det skulle i sådant fall vara vår lilla park i Tungelsta, Tungelstaparken (Konsumparken kallas av barnen) där det finns många bra bänkar att sitta på i solen och äta glass på medan barnen leker av sig. Föredrar stranden eller någon kobbe ute i skärgården.

10. Bästa badstället?
Där det är varmt, med andra ord inte så ofta jag badar i Sverige. Brukar halvt tvinga mig i från båten och då är det i en vik någonstans mellan fastlandet, Muskö eller Utö. Hav framför insjö.

calpe
Bild lånad från solfaktor.se. Klippan blir vår utmaning med barnen i Calpe i sommar. Dete går en led uppför och en gång igenom klippan leder oss ut på andra sidan där vi kan se vågorna slå mot väggen. Barnen kommer att älska det!

Annonser

3 svar till “Sommarlistan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s