Vårens sista tisdagsspinning & löpplaner

Igår var det dags för vårens sista tisdagsspinning. Fullsatt i salen med både gamla och nya ansikten och det är ju så roligt att köra när alla är jättetaggade och tar i allt de kan. Jag får så otroligt mycket energi av alla deltagare.

Nu har jag 2 extrapass kvar att köra innan det är dags att blicka framåt och få ihop höstens pass. Jag kommer att fortsätta med 2 pass i veckan, ett distanspass på 55 minuter och mina korta intervaller som jag kört hela våren. Nya passupplägg väntar och det blir nog rätt olikt från våren, jag ar börjat inse HUR jag vill lägga upp passen och musiken (inom de ramar som finns förstås!).

Med mig på passet hade jag även min granne L som är tokduktig. Hon kör som om varje minut vore den sista där hon sitter på första raden:)

Samma granne L ska jag även träna med ikväll efter min löpgrupp. Då jag är själv hemma sedan i lördags passar jag på att träna så mycket jag bara orkar. Jag är helt såld på intervaller just nu och vad passar då bättre än att plåga sig i en grusgrop där backen består av mjuk sand som inte ger mycket stöd för steget. Stavarna är med i bilen för att jag skall kunna jobba med överkroppen också. Perfekt allsidig träning tycker jag.

Vädret säger uppehåll så det hoppas vi på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s