Tävling – vinn hörlurar från JBL

Ni minns väl att jag skrev om de nya hörlurarna från JBL, Synchros Reflect BT, som jag fått att testa för ett par veckor sedan. Jag fortsätter att använda dem till vardags och under träningspassen och gillar dem lika mycket fortfarande. Därför vill jag så här när sommarvärmen kommit och vi kommer ut ännu mer på våra träningspass, tävla ut ett par även till er läsare!

De hörlurar jag tävlar ut är Synchros Reflect I Sport i den härliga blå färgen. De är sladdkopplade till din mediaspelare/telefon, men har i övrigt exakt samma funktioner (ej Bluetooth alltså) som de som jag kör. Sitter perfekt i örat och levererar riktigt bra ljud.

För att tävla, skriv i kommentarsfältet att du är med och tävlar och berätta vilken som är din favoritlåt att träna till. Kanske har du en låt som ännu inte spelats sönder på radion som kickar igång endorfinerna i din kropp? Låt mig veta!

jbl1
Tävlingen pågår till klockan 18.00 (svensk tid – många av er semestrar utomlands!) på onsdag, den 9/7, och därefter meddelar vinnaren här på bloggen och per mail, så missa inte att fylla i korrekt e-postadress.

Annonser

15 svar till “Tävling – vinn hörlurar från JBL”

 1. Åh, det här behöver jag verkligen vinna! Mina hörlurar har precis gett upp!!! En låt som väcker min träningslust är Fighter med Christina Aguilera. En riktig humörhöjare! Kram!

 2. Åh! Dem vill jag ha! Är så trött på mina som bara ramlar ur.

  Min absoluta träningsköra just nu som kickar igång mig och för mig glad och full av energi är Mary N’diaye med låten för att jag kan! Lyssna på texten och glöm inte att du kan!

 3. Jag är med å tävlar!
  Mina ”nya” låtar är waves med Mr probz eller dont Wait med Mapei. Lite nyare och härligare att träna till!

 4. Jag bara MÅSTE tävla då jag haft såna enorma problem att hitta hörlurar som håller sig kvar vid löpning. Kanske funkar dessa?
  En riktigt gammal favorit: Mobys Run on. Den ger mig lätta, snabba steg!

 5. Ååå, så klart måste jag va med & tävla! Yogar sedan typ januari till Happy med Pharell, inte en ny låt men den passar så perfekt till solhälsningar när man bara vill flöda på & bli ordentligt svettig 🙂 sen blir man så glad på köpet! på gymmet blir det mest det som går i högtalarna…

 6. Hejsan!

  Jag gillar somrig musik och har fastnat totalt för Rude med Magic. Det går inte att bli annat än glad av den, den har ett sånt härligt sväng att man samtidigt slappnar av 🙂

 7. Klart jag vill vara med och tävla om så schysst lurar.

  Jag får upp pulsen till nära max av E-types ”Eurofighter”. Kanske att jag borde skaffa flera favoritträningslåtar men denna vill jag bjuda på.

 8. Vill gärna också vara med och tävla 🙂
  Har många favvolåtar men en som spelas mycket i lurarna just nu är ”Magnificent” med U2, gärna radiomixen med Fred Falke

 9. Hej! Jag tävlar gärna om ett par bra hörlurar. Min bästa träningslåt är krossa alla fönster med maskinen. Den får igång mig!

 10. Ett par nya hörlurar skulle sitta fint i öronen så självklart är jag med och tävlar,
  Finns ju hur många bra träningslåtar som helst men den gamla godingen Sandstorm är en stor favorit.

 11. Jag vill tävla 🙂 Sliter ut mina hörlurar jag har nu.

  Min favvo träningslåt är: C’Est La Vie med Khaled. Den låten får mig att gå in i mig själv och köra 120% när jag tränar.

 12. Yeajj – vad kul!
  Min favoritlåt när jag springer (om jag har musik på) är Black and Gold med Sam Sparro. Den ger mig bra takt, skön känsla och jag hade med den i mitt licensieringspass av just den anledningen – känslan!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s