Musikmåndag

Jag fortsätter med musikmåndagarna även under sommaren. Vi är många som skall bygga pass inför hösten och många sökningar som hamnar på bloggen handlar just om musik till pass. Kul! Glöm inte att ni jättegärna får tipsa om era favoriter i kommentarsfältet, eller maila mig!

Dagens tips är en gammal låt, sönderspelad på radio enligt maken, men konstigt nog har det passerat mig helt obemärkt tidigare. Men inte längre. Sjukt bra driv och den bygger upp en förväntning hos lyssnaren. Given på mitt pass i höst.

4 AM – Radio edit, Scooter. 3.17.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s