Gårdagens överkroppspass och nyheter

Idag är en sån där dag som armarna hänger och slänger längs med kroppen och jag lider av sjuk träningsvärk sedan mitt 30 minuters pass före spinningen igår.

Jag slängde ihop ett kort överkropp/bålpass som inte var särskilt avancerat rent övningsmässigt men superjobbigt blev det i alla fall.

-Uppdrag av KB upp till hakan
-Russian Twist (min favorit – märks det?)

-Smal rodd i TRX
-Mountain Climbers i TRX

-Bröstpress i maskin
-Lyft av viktplatta rakt ut från kroppen och över huvudet

Jag har mycket fokus på övre delen av rygg och axlar just nu – det är där min svaghet sitter pga mitt kontorsjobb. Därför har jag också valt att köra många repetitioner men med en lägre vikt då jag upplever att jag lätt får ont i min ena axel om det blir för tungt, en kombination av dålig rörlighet och svaga muskler gissar jag.

Samtliga övningar kördes i 3 set á 20 repetitioner vardera. Jag varvade mellan 2 övningar innan jag gick vidare till nästa par. Svetten rann, främst pga den obefintliga ventilationen på gymmet men också för att jag lyckades få upp pulsen under övningarna.

Och vad det gäller värmen och att svattas så dricker jag sportdryck istället för vatten när jag svettas som mycket som jag gör. Just nu testar jag nyheterna från Gymgrossisten i form av denna BCAA – paketerat i lila och tänkt för oss tjejer. Sedan finns det säkert en och annan kille som också gillar smaken av jordgubb.

Andra produkter i samma serie är dessa protein bars som enligt mig går lite för mycket åt godishållet men funkar absolut som en snabb energigivare under en stressig dag, kanske i bilen mellan olika mål på semesterresan eller på stranden. De mättar oväntat bra och smakar givetvis väldigt smarrigt, inga bismaker trots det låga sockerinnehållet (innehåller maltitol som sötningsmedel).

20140715-084753-31673754.jpg

20140715-084752-31672979.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s