7 timmar till semester

Nedräkning pågår nu kan jag meddela. En arbetsdag kvar innan jag checkar ut i 4 veckor. Eller ja, 4 veckor och 1 dag då jag ska vara med på Norahs första dag på skolan. Det får man inte missa!

Huvudet är tjockt av saker som ska bli klart och armarna värker efter mitt gästspel på World Class Nybroplan igår. Jag hängde med på Elins pass, Pyramid Express, som visade sig vara ett supereffektivt träningspass i pyramidform för överkropp. Precis vad min kropp behöver, följt av intervaller i spinningsalen. Kul att komma utanför Friskis-väggarna och köra lite andra upplägg på cykel för en gångs skull!

Nu kör vi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s