Älskade hatade backe

Jag får så där nervöst ont i magen varje gång vi pratar Hammarbybacken. Som idag.

Magnus kompisar från hockeylaget kör backträning 1-2 ggr i veckan i Hammarbybacken och idag passade vi på att hänga med. Avdankade hockeyspelare, fruar, barn hockeytränare och kompisar. En salig blandning.

Felix och Norah tog sig upp till topp via den brantaste backen vid liften direkt och undrade varför vi dröjde. Att de tillbringat 4 timmar på Andys Lekland i Länna tidigare var inget som märktes kan jag meddela!

Vi andra körde på 5 ggr till topp totalt. Tävlingsdjävulen i mig kommer fram i grupper som dessa så klart och jag joggade/kröp uppåt så gott det gick. En av uppgångarna var helt och hållet off road på baksidan av backen – jag hade taggar på axeln och rivsår över hela armen när jag kom upp. Off road delux! Och så kul! Jag går igång helt och hållet på superintensiv träning som detta och då jag, tack vare spinningen, återhämtar mig snabbt kunde jag ösa på utför också. Bra träning det med!

Barnen strosade omkring på toppen och tog sedan de långa vägen ner på vänster sida så att säga, sett framifrån, och tyckte utsikten var häftig. Det är den fortfarande för mig också, trots att jag gjort backen ett antal gånger nu

20140722-202557-73557258.jpg
Magnus efter andra svängen upp – med aningens mjölksyra i benen:)

20140722-202558-73558077.jpgDelar av gänget på väg upp

20140722-202558-73558861.jpg
Sista backen avklarad. Svettiga och nöjda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s