Träning på semestern

Det är väldigt lätt att hamna lite i off-mode när semestern faller på. Sena kvällar, god mat (och dryck) gör sitt till och sommarlovslediga barn som skall aktiveras. Är man bortrest kanske inte trygga gymmet finns till hands och träningen uteblir.

Min röda tråd under dessa kommande 5 dagar på resande fot är att få till träning varje dag. Pass här i huset, som vi lånar av familjen som just nu huserar hos oss, men också på hotell. Allt går.

Ikväll körde vi igång en film till barnen och satte ihop ett 500-pass till oss vuxna. Norah har sprungit mellan filmen och hemmagymmet och tränat själv efter att vi vuxna tränat klart. En riktig bonus att träna ihop med maken!

Passet bestod av 40-30-20-10 resp av
-Bröstpress
-Latsdrag
-Russian twist
-Rodd
-Boxning m säck

Sedan avslutade vi med samma upplägg av övningen fällkniven där den ena skickar fram benen ner mot golvet och boxning med raka slag och upper cuts.

100 höga knän vardera fick upp pulsen som avslutning och jag kan konstatera att det blev 800 reps totalt! Älskar känslan av trötthet efter ett sånt här pass!

20140727-203728-74248095.jpg

20140727-203728-74248848.jpg
Jag har noll teknik vad det gäller boxning men jisses vad det är kul! Frigörande och lugnande.

Annonser

Ett svar till “Träning på semestern”

  1. Hej!! Googlar runt och försöker hitta lite fler mammabloggar som också skriver om träning, motgångar och verkliga livet… här kollar jag runt lite…!! KUL! 🙂
    Superbra lösningar på er semester ju, jag gör likadant, det går verkligen å träna vart man än är, det gäller bara att ha siktet inställt på att det går!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s