Hopprep

Många är vi som efter förlossningar inte haft koll på vare sig knipet eller de inre magmusklerna. Jag har det nu, men det har tagit sin rid. Att hoppa hopprep har inte varit den mest bekväma träningsformen tidigare men nu på resan fick hopprepet i alla fall hänga med – jag skulle testa.

Under gårdagens styrkepass blev hopprep en naturlig pulshöjare genom att vara en av mina 5 övningar. Jag hoppade på som bara den och inte en enda gång kände jag att jag inte skulle ha kontakt med knipet eller magen. Vilken seger!

20140807-105951-39591166.jpg

20140807-105950-39590354.jpg

Passet i sin helhet
40-30-20-10 reps av varje

-Rodd med gummiband, sittande
-Axlar, armar rakt ut till sidorna
-Hopprep
-Axlar, armar rakt ut framför kroppen
-Mage, liggande på rygg- dippa häl i golvet.

Och ni som undrar vad som så fint hjälp mig med magkontrollen – Mammamage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s