Vamos a la playa

En heldag på stranden blev det. Eller iallafall 6 timmar minus en timme på lunch (friterad bläckfisk – mums!). Av dessa timmar tillbringade jag säkerligen 4,5 timme i sanden, i vattenbrynet eller i vattnet. Är man på en sandstrand med kristallklart vatten med en temperatur runt 33+ finns det ingen solstol som kan få mig bort från sanden.

Magnus är mer av en poolmänniska och har kört solstolhavet medan jag har byggt sandslott med barnen, stundtals säkert mer entusiastisk är dem, blivit begravd i sanden och surfat på Felix lilla surfbräda. Hur kul som helst!

Det blåste en del vilket gjorde att vågorna var så där härligt höga, alldeles lagom dock för att barnen skulle fixa dem själva.
IMG_6988.JPG

IMG_6994.JPG

IMG_7006.JPG

IMG_7020.JPG

2 duschar senare är jag äntligen sandfri och även ny-yogad. Wi-Fin är inte den bästa vilket gjorde att planerade 45 min med Yogobe blev 15 plus 15 min till på att öva på delfinposen som jag kämpar med. Har nu efterfrågat expertishjälp för att komma vidare!

IMG_7027.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s