Shopping och Guadalest

Vi fortsätter att njuta av dagarna här nere i Calpe. Det är knappt så vi har koll på dagarna längre:) Dock känner vi alla att vi inte behöver hela dagar vid poolen eller på stranden utan har istället haft soltid fram till lunch (runt 14 vår semestertid) för att sedan åka iväg på annat skoj!

Igår åkte vi söderut till Torrevieja och shoppingmeckat Zenia Boulevard som är ett gigantiskt utomhusshoppingcentrum med typ allt man kan önska sig. 5 timmar och några kassar senare var vi hemma först vid 11-snåret. Barnen vakna hela tiden. Galet!

Gosedjur att köra runt på till barnen gick hem kan jag meddela.

IMG_7041.JPG

Samma procedur idag, sovmorgon följt av pool och sol, lunch och därefter knappa timmen inåt i landet till Guadalest där vi besökte turistfällan, dvs den gamla staden innanför berget, gick på museum och beundrade utsikten. För det är fantastiskt vackert. Barnen är som jag tidigare skrivit helt betagna av allt sånt här. Det enda vi vuxna har kvar att önska är lite lugnare bilresor….

IMG_7061.JPG

IMG_7060.JPG

IMG_7059.JPG

Jag har även tagit mig uppför ett annat berg ikväll – mer om det i ett separat inlägg (eller spana in mig på Instagram @lindakws)!

Annonser

Ett svar till “Shopping och Guadalest”

  1. Vi drar till Gran Alacant, 20 min söder om Alicante, om två veckor. Jag blir dels väldigt ressugen när jag ser fotona. Men jag blir glad åt utflyktstipsen också. Vi har ju varit i området (samma hus) förra året men besökte Elche och djurparken, Murcia, Santa pula (?) Marknaden och lite annat. Denna gång ska vi försöka oss på lite mer äventyr och tar tacksamt del av alla dina tips!

    Hälsa familjen så gott! Vi ses en helg efter våra spanska resor! 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s