Mota Olle i grind

Inte riktigt så att jag vågar ropa hej ännu, men den lilla stickande känslan som jag känt av i halsen är helt borta.

Det har ju liksom blivit lite av en tradition att vara sjuk inför att inplanerade lopp men nu kanske det har vänt!

Vad har jag gjort då, förutom att sprita händerna i ett? Inget särskilt. Under vår semester i Spanien åt vi väldigt ren mat, det mest processade var pastan som intogs någon lunch och gazpachon som ju i princip bara är grönsaker i flytande form. Jag tror mycket på att äta rent då många medel blir inflammatorer i kroppen och förstör mer än vad de hjälper till.vi har försökt att ha kvar tänket här hemma också, det behöver inte ta längre tid för att tillaga bättre mat.

Rent tillskottsmässigt dricker jag en ”hutt” Aloe Vera från Holistics varje morgon och tar flytande D-Vitamin, också den från Holistics under september-mars/april. Ett glas apelsinjuice blandat med en sked Superfruits Booster bidrar med vitaminer och antioxidanter och dricks nästan varje morgon.

Mycket frisk luft och att undvika kollektivtrafiken så mycket det går är två andra tips från mig till dig under höstens virusperiod. Jag slipper inte undan pendeltåget men går alltid från centralen till jobbet istället för att ta tunnelbanan.

IMG_7205.JPG

IMG_7206.JPG
Vilka är dina bästa anti-förkylningstips?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s