Sparlåga

Vi går lite på sparlåga, jag, övriga familjen och således även bloggen. Bacilluskerna håller oss på halster och även om inte febern bryter ut är det nåt som lurar i kroppen. Därmed valet att stanna hemma och sova.

Till min förvåning verkar det hjälpa, tog oss ut för inhandling av fredagsmys och span på potentiellt nytt gym att träna på (både Magnus och jag) efter hämtning på skolan och nyss fick jag en konstig blick då jag satte mig och rensade hallgarderoben – en dag hemma utan nåt att göra när man inte är dödssjuk är BORING!

i helgen väntar en massa kul, träningar, matcher och allt annat som skall hinnas med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s