Gymkort

Ifall någon undrar så är detta inlägget helt på eget initiativ.

Groupon har en riktigt bra deal på gymkort just nu. Om man inte har Friskis i närheten och vill ha access nästintill dygnet runt ska ni spana in kort på Nordic Wellness för mindre än halva priset.

Magnus och jag var och tittade på just NW i fredags då det är nyöppnat i närheten av oss och när jag fick tipset om Groupon dealen tvekade vi inte en sekund. Nu fick vi årskort för knappa 2500 kronor, galet bra och med friskvårdsbidrag från jobbet blir det gratis!

Jag ser fram emot att kunna köra ett tidigt pass före jobbet och även sena kvällar, eller med barnen med då det blir en jättebra del för barn med klätterställning, spel etc. Win win för alla! Mina pass fortsätter jag givetvis med på Friskis men jag känner att jag behöver variation med mer tillgänglighet.

IMG_7227.PNG
En screenshot från appen- det finns olika längd på medlemskap att testa också. Passa på

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s