Träningsinspiration med färg

Ett par veckor sedan på Friskis & Svettis inspirationsdag konstaterade en av mina instruktörskollegor att jag var den enda av oss som inte var klädd i rosa träningstopp. Ett aktivt val från mig sida (!) då min träningsgarderob de sista året svämmats över av rosa plagg.

Jag älskar grönt och även lila börjar komma mer och mer in i garderoben, nu senast inte i träningsväg dock utan i form av en långklänning till senaste bröllopet. Våga vägra rosa och go green – lite så. Ni fattar.

Casall har också en massa fina färger i sin AW14 kollektion. Mycket rosa finns kvar för den som önskar, även mer åt det cerisa hållet, men jag har hittat några andra favoriter i blått och grönt. Att min favorit foamrollern kommit i nya färger som orange och grönt gör ju inte saken sämre. Gilla på snygga redskap som kan ligga framme hela tiden.

Casall inspiration AW14
Fragment Racerback Top 499 kr, Fragment 7/8 Tights 599 kronor, Loft Jacket 999 kr och Foam Roll Small 299 kr

Vilka färgfavoriter finns i din garderob?

Annonser

2 svar till “Träningsinspiration med färg”

  1. Jag har snart alla färger. Älskar att våga oväntade kombinationer i starka färger. Det är så härligt. Har precis haft en grön period men är nu på väg in i en gul period, färger jag aldrig annars bär. Det är befriande!

    1. Härligt! Många av oss är ju svartklädda på jobbet och träningskläderna blir en slags ”öppning” mot allt det lite mer vilda:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s