Sista passet före Tjejmilen

Mindre än 2 dagar kvar, om cirka 36 timmar kommer jag att vara rejält nervös. Min femte Tjejmil. 2007, 2010, 2011, 2012 och nu 2014. Tredje året med Plan Sverige som sponsor/samarbetspartner. Stolt, det är jag, absolut!

Jag tog mig ut på en kort, lätt runda efter att barnen nattats. 5 kilometer ganska exakt. 2 kilometer uppvärmning i 6 min/km tempo som kändes väldigt lätt. 4 tempoökningar på ungefär 1 min vardera i tänkt tävlingstempo med promenad mellan. Och slutligen jogg hem.

8 dagar sen senaste löprundan, 2 spinningpass har hunnits med och någonstans har jag förtroende för kroppen, att den skall orka bära hela varvet runt på lördag. Jag tror inte på någon rekordtid (2012 – 50.57) utan vill känna att kroppen orkar.

Bestämde mig ikväll för att inte springa med musik, vara pulsklockan får hänga med. Har ju tid på mig att ändra mig.

IMG_7260.JPG
På fötterna, trotjänarna Lunarglide som passar min fot perfekt. De bar mig runt Halvmaran 2012 och kommer att få vara med på lördag. Jag litar på dem!

Annonser

2 svar till “Sista passet före Tjejmilen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s