Musikmåndag

Hej måndag säger jag och hej till en ny vecka! Kickarstartar denna dag med en härlig låt som får vem som helst att gå igång och sjunga med trots att man inte har den blekaste aning om vad låter handlar om!

Ella Elle L’a (Dance) – Dande DJ Company, 3.07.

Jag vill alltid ha en låt som inte är på engelska eller på svenska på mina pass. En sån där låt som många fastnar för just för att den är lite obegriplig rent språkligt och för att man fastnar lite extra på den av ju den anledningen. Själv har jag bra koll på franskan sedan studietiden när jag både läste franska på universitet här hemma men också efter mitt halvår på universitetet i Montpellier i södra Frankrike.

Tipsa mig gärna om låtar på andra språk än svenska och engelska. Vilken är din favorit?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s