Do what your body loves

Milla som är en stor förebild för mig inom träning, och som jag även haft möjligheten att träna för genom PT+ har mottot ”Do what you love”. Skulle jag följa det hela tiden så skulle mina dagar bestå av träning till 100% – men med jobb och familj får jag helt enkelt prioritera lite annorlunda.

Dock har jag, med en nyväckt passion för gruppträning och ett större intresse för det inre välmåendet, bestämt mig för att fokusera än mer på att hitta den inre balansen. Det här med andningen och hur den påverkat min kropp under en väldigt lång tid blev en tankeställare och efter att ha få väldigt resultat bara efter en vecka är jag beredd att göra det mesta för att hålla kvar den känslan i kroppen.

Med detta sagt har jag bokat upp mig på både yoga och bodybalance resten av veckan – mindfulness all in – och jag utökar Millas tankesätt till – ”Do what yor body loves”. Vi har bara en kropp och den måste vi vårda.

p.s. Är det någon av er som tränar på Nordic Wellness på Östermalm och vill ha träningssällskap en tidig morgon, skrik till. Jag kommer att köra där lite då och då före jobbet.

Annonser

Ett svar till “Do what your body loves”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s